Mano och Lindas bröllopsfest

Jag fick en förfrågan om att fotografera en norsk-pakistansk bröllopsfest vilket jag med stor glädje tackade ja till utan att riktigt veta vad jag hade att förvänta. Jag tänkte mycket färger och massa härliga människor. Detta skulle visa sig vara korrekt, upphöjt till 10! Vi hade avtalat möte på en av mina favoritplatser här i Oslo. Operataket. Med de otroligt vackra, färgstarka kläderna med operans vita backdrop och inspirerande arkitektur kunde det ju bara bli fantastiskt. Efter det bar det vidare till en festsal som var något utöver det vanliga. Inred med tre stora tronliknande soffor och de starkaste färgerna du kan tänka dig. Med människor som välkomnar mig som en gäst och vänligen uppmanar mig att ta mat och dricka. När jag får lämna ett jobb med en kulinarisk upplevelse rikare, ett recept på en ny favoritdessert och minneskort fulla med kanonbilder, då är jag en lycklig fotograf: ) Så stort tack till Mano och Linda med familj för en fantastiskt trevlig kväll!

 • http://www.facebook.com/jeanette.lundell Jeanette Lundell

  Vilka härliga kort…helt underbara.

  • robertlundell

   Tack tack : )

 • Ewa Susi

  Så vackra bilder Robert!! Jag måste berömma dig för ditt enorma tålamod och lugn. Du är en toppenfotograf! Tack för att du förevigade detta vackra par. /Ewa

  • robertlundell

   Tusen tack Ewa. Det var fantastiskt trevligt: )