Om mig @ Robert Lundell - Turning ideas to magic!Robert Lundell – Turning ideas to magic! Om mig - Robert Lundell - Turning ideas to magic!

Om mig

Genom min fotografering har jag haft möjligheten att fotografera många intressanta människor upp genom åren. Besök massor av spännande platser. Arbetat tillsammans med företag i reklamkampanjer och är en del av redaktionen till ett magasin här i Norge. Men jag har aldrig känt mig så priviligerad som när jag fotograferar ett bröllop. Ett bröllop är starten på något nytt och spännande för två människor. En markering de delar tillsammans med sina nära och kära. Att få den tilliten, tilliten att få dokumentera denna fantastiska dagen värderar jag högt. Mitt enda mål som fotograf är att leverera fantastiska bilder och jag önskar att ni väljer mig som eran fotograf just på grund av att ni tycker om mina bilder, men ännu viktigare, att ni känner er bekväm med mig som eran fotograf. Den sista delen där. Att ni är bekväma med mig som eran fotograf är det allra viktigaste för mig och är den bästa komplimangen jag kan få, och ofta får av mina kunder. Ett bröllop kräver mycket planering och fotograferingen vill jag skall vara det minsta problemet ni skall oroa er för. Lämna allt sådant till mig och tillbaka får ni fantastiska bilder ifrån eran dag.

Robert Lundell

Mitt intresse för fotografering är något som byggt sig upp genom åren, långt innan jag tog min utbildning inom formgivning och fotografering och ditigaltkameror fortfarande var något okänt. Det var den dokumentära delen av fotografering jag drogs mot. Därför brinner jag för bröllopsfotografering, där jag kan få vara kreativ och dokumentera en alldeles speciell dag för två personer, deras familer och vänner. Vackra porträttbilder är såklart viktigt ifrån eran bröllopsdag, men jag önskar få berätta eran historia genom en hel hög med fantastiska bilder ifrån hela dagen. Jag vill dokumentera vad som var speciellt med just eran dag, och att ni i åren som kommer skall kunna se på bilderna och minnas detaljerna som gjorde just eran dag unik.

info@robertlundell.com