Pris @ Robert Lundell - Turning ideas to magic!Robert Lundell – Turning ideas to magic! Pris - Robert Lundell - Turning ideas to magic!

Pris

Bröllop 

Min filosofi är att kunden betalar ett fast pris och har mig till sitt förfogande under hela den tiden vi avtalat och får tillgång till bilderna utan exstra kostnader i efterhand. Detta gör att ni inte behöver känna av någon tidspress och jag behöver inte kolla på klockan och riskera att missa fantastiska ögonblick. Bilderna som tas under bröllopet får Ni och de är redan betalda för. Oavsett om det blir 50 bilder eller 200 bilder. Ni kan välja mellan två grundpaket där det i båda paketen ingår:

  • Konsultation någon dag innan bröllopet där vi går igenom fotograferingen och diskuterar fram önskemål ifrån eran sida. (Om det önskas)
  • Porträttfotografering när det passar er på bröllopsdagen.
  • Ni får alla bilder högupplösta. Inga extra kostnader. Ni betalar bara ett pris. Dessa kan ni ladda ner via en länk och dela med nära och kära.
Halvdag
Fotografering av mingel och ankomst av bruden utanfør kyrkan innan vigseln.
Fotografering av vigseln.
Fotografering av parets utgång av kyrkan och mingel utanfør kyrkan.
Porträttfotografering på utvald plats.

Pris: 12 000 kr

Heldag
Ni har mig till ert förfogande hela dagen, ifrån tidig morgon vid förberedelserna till långt in på småtimmarna med dans och festligheter. Allt ifrån halvdagsfotograferingen ingår så klart även det i detta paketet

Pris: 19 000 kr

*Det går självklart att modifiera och ändra på paket och fotograferingen efter dina egna önskningar. Pris per timme utöver grundpaketen 800:-
*Jag väljer ut de bästa bilderna från erat bröllop och ger till er.
*Resekostnader tillkommer för fotograferingar utanför Oslo

____________

Porträtt (privatperson)

När jag fotograferar porträtt eller fitness så lägger jag ner stor tid för att hitta den perfekta platsen för just din fotografering. Jag vill med hjälp av rätt miljö framhäva dig och din personlighet. En fotografering tar som regel ca 2 h och kostar 1600 kr. Då har jag inkluderat all förberedande tid och tiden för efterarbetet vid datorn.

Pris: 800 kr/h – Minstapris 1600 kr

*Företagsfotografering och reklam, vänligen kontakta mig för pris.