TUMME

Sofie Runge Rosenvinge

Sofie Runge Rosenvinge

Första dagen på min och min gode vän och assistent för dagen Olofs resa till köpenhamn var det dukat för fotografering med den fantastiske Sofie Runge Rosenvinge i søndermarken. Sofie är en personlig tränare som tävlar i bodyfitness och har flera goda placeringar bakom sig, bland annat en 3e plats i Nordiska mästerskapen samt en 3e plats i BMR Grand Prix.

Efter att ha snurrat runt i köpenhamn en stund, dels på grund av utdaterad gps och förvirringen av köpenhamns förkärlek till cyklister så kom vi iaf fram till den vackra parken. Jag och Sofie hade pratat om att försöka få en romantisk höstkänsla över bilderna (något jag tyckte vi lyckades ganska bra med). Så med hennes fantastiska fysik, den söta bohemtröjan och höstens alla vackra färger så blev det en fantastisk fotografering med mycket skratt och missförstånd. Mitt språkego fick sig en rejäl törn då jag trodde min danska var hyfsad, det var den inte! Fotograferingen varade i ca 2 timmar och med tanke på att termometern fick kämpa för att passera 5 grader så kan jag bara ge min djupaste tacksamhet till Sofie som inte klagade en gång under fotograferingen. Inte ens när jag föreslog att hon skulle ligga halvnaken i fuktiga höstlöv!

1

7

9

12